ASA Banka „Zlatni sponzor“ RK Krivaja

U prostorijama sportskog centra RK Krivaja danas je upriličena ceremonija potpisivanja sponzorskog ugovara sa ASA Bankom, koja će u narednoj sezoni biti Zlatni sponzor našeg kluba.

Potpisivanju ugovora prisustvovali su direktor regionalnog centra Zenica, gosp. Semir Muhić, predsjednik Upravnog odbora RK Krivaja gosp. Mensur Sinanović i sekretar našeg kluba gosp. Samir Herić.

Prošle godine naš klub nije imao Zlatnog sponzora, ali uz ogroman angažman članova Upravnog od ove sezone to će biti ASA Banka. ASA Banka domaća je banka nastala pripajanjem Moja Banka DD Sarajevo Investiciono-komercijalnoj banci DD Zenica.

ASA Banka naziv je kojim banka pokušava poslati poruku pripadnosti jakom poslovnom sistemu, a istovremeno pokazuje opredijeljenost za podršku razvoju privrede i kompletnog bh. društva.

Kao domaća banka i dio bh. privrede, najbolje razumije potrebe svojih klijenata i nastojat će da vam bude siguran oslonac i partner u poslovanju.

„Tu smo da pokažemo da je spoj 60 godina bankarske tradicije i snage modernog poslovanja dobitna kombinacija na putu da budemo najveća domaća banka.“ cilje je ASA Banke.

Banka svoju poslovnu mrežu ima u Sarajevu, Zenici, Tuzli, Gračanici, Mostaru, Goraždu, Kaknju, Zavidovićima, Maglaju, Žepču, Visokom, Jelahu, Busovači, Cazinu i Velikoj Kladuši.

ASA BANKA – Naša i snažna!

Povezane vijesti: