Deni Velić: Utakmica sa Gračanicom prava rukometna poslastica

Rukometaši Krivaje u okviru desetog kola Premijer lige Bosne i Hercegovine na domaćem terenu ugostit će ekipu Gračanice. Ovo će ujedno biti i derbi kola obzirom na dugogodišnji sportski rivalitet ove dvije ekipe.

Trenutno najefikasniji igrač Krivaje, Deni Velić, mišljenja je da će utakmica sa Gračanicom biti prava rukometna poslastica za sve ljubitelje rukometa ispred maliih ekrana.

“Što se tiče utakmice protiv RK Gračanica mislim da će to biti jedna prava prvenstvena utakmica u kojoj će svi gledaoci pored malih ekrana moći da uživaju. Igrali smo sa Gračanicom u pripremnom periodu gdje smo dosta lako ubilježili pobjedu, ali ova utakmica koju igramo u subotu će biti dosta drugačija i morat ćemo je shvatiti dosta ozbiljnije. Ekipu Gračanice koju sa klupe vodi moj nekadašnji saigrač iz reprezentacije Damir Doborac respektujem, ali mislim da svaku ekipu u Zavidovićima mi možemo da pobjedimo. Spremamo se dosta dobro za ovu utakmicu, jer znamo da nam u subotu neće biti lako ali mišljenja sam da će dva boda ostati u našem gradu.” mišljenja je Deni Velić.

Na kraju, Velić se zahvalio i vjernim navijačima, koji iako nisu u mogučnosti da sa tribina bodre svoje rukometaše, ipak daju veliku podršku ekipi Krivaje.

“Za kraj želim da pozdravim sve naše navijače posebno naše Rockerse, te da im se u ime čitave ekipe zahvalim na moralnoj podršci koju svakodnevno dobijamo. Nadam se da će se uskoro publika vratiti u dvorane i da će naši navijači ponovo biti naš osmi igrač.” zaključio je na kraju razgovora za naš portal rukometaš Krivaje Deni Velić.

Utakmica između RK Krivaja i RK Gračanica na rasporedu je u subotu sa početkom od 18:00 sati.

Samir H. | www.rkkrivaja.com

Povezane vijesti: