Deni Velić: Uz podršku navijača do pobjede nad Leotarom

Rukometaši Krivaje u okviru 20. kola Premijer lige BiH u subotu 26.03. dočekuju veoma dobru ekipu Leotara iz Trebinja. Utakmica se igra u Gradskoj sportskoj dvorani od 19 sati. Tim povodom sa nama je razgovarao kapite našeg kluba Deni Velić, te najavio ovu utakmicu.

Nakon sinoćnje loše predstave u Gračanici u subotu nam u goste dolazi RK Leotar Trebinje. Da li naša ekipa spremno dočekuje ovu utakmicu?

Kao što ste rekli sinoć smo odigrali veoma loše utakmicu protiv RK Gračanica i siguran sam da smo svi izvukli pouke iz te utakmice. Te pouke se prije svega odnose na pristup utakmici i na činjenici da svi mi počevši od od onog najstarijeg do najmlađeg moramo u svakoj utakmici dati svoj maksimum. Kao kapiten ekipe nisam zadovoljan kako smo izgledali u Gračanici posebno u motivaciji i taktičkom pristupu, gdje se nismo bacali na glavu za svaku loptu uslijed čega je i došao poraz sa visokom razlikom. U subotu moramo ići 300% na svaku loptu, jer nam u goste dolazi veoma kvalitetna ekipa Leotara.

Očekujete li podršku navijača u subotnjoj utakmici i da li im imate nešto da poručite našim navijačima?

Pozvao bih sve naše navijače da u subotu dođu u što većem broju da nam kao i uvijek budu vjetar u leđa. Mi jednostavno bez naših navijača ne možemo igrati, jer oni su naš osmi igrač. Također želio bih da sve njih zamolim da i kada ne igramo dobro nam daju podršku, a siguran sam da ćemo se svi mi igrači njima odužiti na tome dobrim igrama i borbom do posljednjeg daha. Zavidovićani, naši Rockerski čekamo vas u subotu na utakmici da zajedno slavimo još jednu pobjedu. Svi smo mi Krivaja

Povezane vijesti: