Edin Bašić na prijemu kod Općinskog načelnika Hašima Mujanovića

Danas je u kabinetu Općinskog načelnika gosp. Hašima Mujanovića upriličen prijem za Edina Bašića, nekadašnjeg igrača RK Krivaja i brojnih evropskih klubova, reprezentativca Bosne i Hercegovine. Edin Bašić trenutno obnaša funkciju pomoćnog trenera A reprezentacije Bosne i Hercegovine a koja će u januaru mjesecu naredne godine nastupati na Evropskom prvenstvu čiji su domaćini Švedska, Austrija i Norveška.

Sastanku su također prisustvovali i član upravnog odbora Rukometnog saveza BiH prof. Mensur Sinanović i član upravnog odbora RK Krivaja Nermin Čahtarević.

Općinski načelnik je čestitao Edinu kao i svim našim reprezentativcima plasman na Europsko prvenstvo, te istakao da je veoma ponosan što će naš grad imati svog predstavnika na Europskom prvenstvu.

Edin se zahvalio na ovom prijemu i u razgovoru sa načelnikom istakao potrebu da općina Zavidovići još više stane iza RK Krivaja, jer kako reče gdje god da je igrao naš grad poznaju po vrhunskim rukometašima i RK Krivaja.

Također trenutno pored našeg Edina Bašića u A reprezentaciji imamo i našeg Edina Klisa, te se nadamo da će i on biti dio reprezentacije na Europskom prvenstvu. Svim našim reprezentativcima i selektoru Bilalu Šumanu želimo puno sreće i uspjeha u pripremama za Europsko prvenstvo.

Povezane vijesti: