Edin Sinanović: Pred našom publikom niko nema pravo ni pomišljati na bodove

Rukometaši Krivaje nakon gotovo dvije sedmice dana pauze ovog petka u okviru četrnaestog kola BH Telecom Premijer lige Bosne i Hercegovine na domaćem terenu ugostiti će ekipu Konjuha iz Živinica.

Krivajaši su u proteklom kolu odmarali zbog nastupa Gračanice na Euro sceni, a već ovog petka dočekuje ih derbi u kojem će snage odmjeriti sa starim rivalom. Nakon sjajne pobjede u Vogošći sigurno je da izabranici Ivana Divkovića imaju dodatni motiv, tako da vjerujemo da nas u petak očekuje odlična rukometna predstava.

Stim razlogom razgovarali smo sa Edinom Sinanovićem, prvotimcem zavidovićke Krivaje, koji je u razgovoru za naš portal istakao da njegova ekipa spremno dočekuje Konjuh.

“Ostale su nam još tri utakmice do kraja polusezone. U svakoj utakmicu idemo na pobjedu bez obzira ko nam je protivnik, tako da se nadamo na sve pobjede do kraja, kako bismo polusezonu završili u vrhu prvenstvene tabele. Iduću utakmica protiv Konjuha igramo kući pred svojom publikom. Ne podcjenjujemo ekipu Konjuha i smatram da su vrlo kvalitetna ekipa ali u našoj dvorani i pred našom publikom mislim da niko nema pravo ni pomišljati na bodove. Želio bih pozvati naše navijače da nam i ovaj put budu vjetar u leđa i naš osmi igrac, a mi obećajemo dobru utakmicu. Naša borba i zalaganje neće izostati i u petak zajedno idemo po nove bodove.” istakao je Edin Sinanović u razgovoru za naš portal.

Susret između Krivaje i Konjuha na rasporedu je u petak sa početkom od 19:00 sati u Gradskoj sportskoj dvorani u Zavidovićima.

Samir H. | www.rkkrivaja.com

Povezane vijesti: