Faris Čolaković: Siguran sam da u Vogošći možemo napraviti dobar rezultat

Rukometaši Krivaje ovog vikenda gostovat će u Vogošći gdje će odmjeriti snage sa istoimenom ekipom a u okviru dvanaestog kola BH Telecom Premijer lige Bosne i Hercegovine. Nakon dva vezana poraza izabranici Ivana Divkovića pokušat će nove bodove osvojiti kod jako dobre ekipe Vogošće koja ove sezone igra odlično.

Vogošćani nakon jedanaest odigranih kola zauzimaju treću poziciju sa samo pet bodova zaostatka za vodećim Izviđačem. Teren u Vogošći još uvijek nije osvojen a u posljednje dvije domaće izabranici Senada Skopljaka savladali su Iskru i Gračanicu.

Utakmicu u Vogošći za naš portal najavio je prvotimac Krivaje, Faris Čolaković, jedan od najboljih strijelaca zavidovićkog premijerligaša.

“Ekipa Vogošće je jedna respektabilna ekipa sa dosta iskusnih igrača. Za sada su napravili poprilično dobar rezultat, ali to ne umanjuje našu želju za pobjedom. Vjerujem da možemo da postignemo dobar rezultat. U zadnje dvije utakmice vezali smo dva poraza i sada idemo u Vogošću da to popravimo. Siguran sam da ako budemo igrali svoju igru i damo svi svoj maskimum možemo napraviti dobar rezultat, te donijeti nove bodove u Zavidoviće.” istakao je Čolaković u razgovoru za našu stranicu.

Susret između Vogošće i Krivaje na rasporedu je u subotu 26.11. sa početkom od 19:00 sati.

Samir H. | www.rkkrivaja.com

Povezane vijesti: