Press RK Krivaja: Idemo po nova tri boda

U prostorijama sportskog centra RK Krivaja danas je održana press konferencija povodom utakmice osamnaestog kola Prve lige Federacije u kojem Krivaja gostuje u Banovićima kod ekipe ORK Rudar.

Svim prisutnim na ovoj press konferenciji su se obratili pomoćni trener prof. Enes Avdić, te igrači Bojan Grujičić i Edin Sinanović:

– Trener Enes Avdić je u svom izlaganju istakao:

“Gostujemo kod protivnika koji je u zadnjih nekoliko utakmica pokazao veoma dobar kvalitet, te ćemo u ovoj utakmici od svakog igrača tražiti da da svoj maksimum. U prošlom kolu smo bili slobodni, te smo tu pauzu pokušali iskoristiti da ekipu fizički i psihički ojačamo i vratimo na pobjednički kolosijek. Mi u stručnom štabu, a i naši igrači smo svjesni da nema laganog protivnika, te ćemo se spremiti da ne dopustimo iznenađenje u utakmicama koje su pred nama.”

– Igrač Bojan Grujičić je izjavio:

“Atmosfera u timu pred ovu utakmicu je veoma dobra, te ja i svi moji saigrači želimo da ostvarimo novu pobjedu. Maksimalnim zalaganjem u ovoj utakmici ćemo se truditi da tri nova boda donesemo u naš grad.”

– Igrač Edin Sinanović je u svom obraćanju istakao:

“Respektujemo tim Rudara, ali mislim da je naš tim dosta kvalitetniji i da ćemo ostvariti pobjedu na ovoj utakmici. Nadam se da će atmosfera na ovoj utakmici biti dobra i da ćemo i mi imati podršku naših navijača, koji zaista vole rukomet i našu Krivaju.”

Utakmica je na rasporedu u nedjelju 17.03. u 15:00 sati u Sportskoj dvorani Banovići.

Samir H. | www.rkkrivaja.com

Povezane vijesti: