RK Krivaja na prijemu kod Općinskog načelnika

Općina Zavidovići i Općinski načelnik gosp. Hašim Mujanović su upriličili prijem za sve igrače Seniorskog tima, trenere, članove upravnog i nadzornog odbora, kao i predsjednika Skupštine rukometnog kluba Krivaja.

Na ovom prijemu su pored Općinskog načelnika prisustvovali pomoćnik načelnika gosp. Idriz Alihodžić i sekretar općine gosp. Nermin Čahtarević.

U uvodnom dijelu prijema načelnik Općine je čestitao svim igračima i stručnom štabu na igrama i rezultatu koji su ostvarili u prvom dijelu sezone, te istakao da će općina Zavidovići znati cijeniti rad RK Krivaja i nagraditi naše rezultate.

Predsjednik RK Krivaja gosp. Mensur Sinanović se u ime upravnog odbora zahvalio na ovom prijemu i naglasio da je naš klub i pored toga što igra u nižem rangu najorganizovaniji sportski kolektivu našem gradu i šire. Pored toga na ovom prijemu je istaknuto da se RK Krivaja mora vratiti tamo gdje joj i pripada mjesto, jer je to uz Industrijsko preduzeće Krivaja najveći simbol našeg grada.

“Od općinskog načelnika i njegovih pomoćnika smo tražili da prate funkcionisanje svih sportskih kolektiva u našem gradu, te na osnovu rada i organizacije vrednuju sportske kolektive prilikom raspodjele sredstava. Zahvaljujemo se općinskom načelniku i službama općine na organizaciji ovog zaista lijepog prijema, te im obećavamo da ćemo svojim radom i zalaganjem na pravi način predstavljati naš grad.” saopšteno je iz RK Krivaja.

Povezane vijesti: