Rukometaši Krivaje u derbiju sezone dočekuju Slobodu

Dugo očekivani uzvratni susret, ujedno i derbi sezone Prve lige Federacije BiH grupa sjever, između RK Krivaja i RK Sloboda na rasporedu je narednog vikenda u Zavidovićima.

Susret koji će odrediti putnika u Premijer ligu Bosne i Hercegovine na rasporedu je u subotu 02.03., sa početkom od 19:00 sati u Gradskoj sportskoj dvorani u Zavidovićima.

Obzirom da vlada veliko interesovanje pred ovaj susret, organizator ovog susreta, RK Krivaja, odlučio je da karte budu puštene u prodaju nešto ranije nego što je to uobičajno.

Dakle, karte za ovu utakmicu u prodaju će biti puštene utorak 26.02. i moći će se kupiti od 09:00 do 17:00 sati na sljedećim lokacijama:

– u sportskom centru RK Krivaja (bivši Partizan)

– kod radnika Parkinga ispred zgrade Općine Zavidovići

„- Pozivamo sve zainteresovane ljubitelje rukometa da na vrijeme obezbijede svoju kartu, te na taj način osiguraju svoje mjesto na ovom spektaklu. Pozivamo sve ljubitelje rukometa u našem gradu i čitavoj BiH da u subotu 02.03. u 19:00 sati dođu u Gradsku sportsku dvoranu Zavidovići i uživaju u derbi utakmici.„ saopšteno je iz RK Krivaja.

I jedna i druga ekipa su pod imperativom pobjede. Ulog je veliki i sigurno je da je ovo utakmica od velikog značaja za obje ekipe, jer prema trenutnom stanju na tabeli pobjednik ove utakmice ostvaruje velike izglede za ulazak u Premijer ligu BiH.

Samir H. | www.rkkrivaja.com

Povezane vijesti: