Sedžad Abdurahmanović: Utakmica sa Izviđačem najzahtjevnija u ovom dijelu sezone

Ovog vikenda na rasporedu su utakmice jedanaestog kola BH Telecom Premijer lige Bosne i Hercegovine. Jedan od najzanimljivijih susreta odigrat će se u Zavidovićima gdje će rukometaši Krivaje ugostiti lidera prvenstva, ekipu Izviđača.

Ekipa Krivaje ove sezone igra sjajno na domaćem terenu te još uvijek nisu poraženi pred domaćom publikom dok sa druge strane ekipa Izviđača kao aktuelni lider nema niti jedan poraz u dosadašnjem dijelu prvenstva.

Utakmicu sa Izviđačem za naš portal najavio je povratnik u redove Krivaje, Sedžad Abdurahmanović.

“Dolazi nam lider na tabali, koji je neporažen u dosadašnjem dijelu prvenstva. Mlada, poletna ekipa koja u svakom momentu zna šta radi. Mi se spremamo kroz ovu sedmicu, ostaje nam jos večeras trening i videoanaliza da bi bili što spremniji kako fizički, tako i taktički za utakmicu. Očekujem najzahtjevniji meč na domaćem terenu u ovom dijelu sezone, te se nadam našoj potpunoj koncentraciji, da svi do jednog damo svoj maksimum, kako bi i mi ostali neporaženi na svom terenu. Ovi putem pozivam i naše sjajne navijače, da nam pomognu u tome kao i do sada.” istakao je Sedžad Abdurahmanović.

Utakmica između Krivaje i Izviđača na rasporedu je u subotu sa početkom od 19:00 sati.

Samir H. | www.rkkrivaja.com

Povezane vijesti: