Sponzori

Rukometni klub Krivaja iz Zavidovića osnovan je 1952. godine te je kroz historiji pokazao se kao najtrofejniji klub iz naše Općine. Četiri titule viceprvaka Jugoslavije sigurno pokazuju da rukomet je u Zavidovićima sport broj jedan.

Tokom svoje historije rukometaši Krivaje su bili članovi reprezentacije Jugoslavije a u novijoj historiji i Bosne i Hrecegovine. Veliki broj rukometaša koji su ponikli u Krivaji i danas su članovi ekipa širom Bosne i Hercegovine kao i cijelog svijeta. Klub okuplja 130 registrovanih sportista i 3 licencirana sportska trenera.

Klub se trenutno takmiči u elitnom razredu bh rukometa, Premijer ligi Bosne i Hercegovine.

Organizator je različitih sportskih manifestacija, od kojih posebno treba istaknuti Međunarodni rukometni turnir „Rukomet u srcu“ kao i nastupe mladih rukometaša na završnicama državnih prvenstava s nekoliko različitih selekcija.

Klub ima i nekoliko reprezentativaca i to u selekciji 2000. 5 igrača (Edin Klis, Muhamed Ali Omerović, Mirza Mešić, Adin Faljić, Mevludin Didović), selekcija 1998. godište je Adin Karanović, dok su u selekciji 1996.godište Haris Muhić i Eldar Mehić bili reprezentativci dok je se selekcija okupljala.

U državnim selekcijama RK Krivaja ima selektora Jamina Mrkonju, generacija 2002., dok kao trener u selekciji 1998. radi Haris Galijašević, kordinator Škole rukometa RK Krivaje.

Klub se iz dana u dan uzdiže, kako kvalitetom ekipe tako i cjelokupnom organizacijom.

Ambicije našeg kluba sve više rastu te je potrebno mnogo više kapitala kako bi ostvarili zamišljeno.

Naš rad ovisi o donacijama Općine Zavidovići i drugi sponzora i donatora.

Unatoč svemu tome, naš klub bilježi uspjehe i piše historiju.

Možda nam baš vi možete pomoći da u budućnosti budemo još bolji!

Postoji mnogo načina na koje nam možete pomoći, a sve smo prilagodili tako da vi zauzvrat imate najbolju reklamu i super pogodnosti. Ako još ne znate zašto baš mi, javite se i saznajte!

SPONZORI ZA SEZONU 2022/23.

ZLATNI SPONZORI

OSTALI SPONZORI